PREMIER LEAGUE

Τρία "όχι" στη Σάντερλαντ

Τρία "όχι" στη Σάντερλαντ

Μετά την παραίτηση του Ντικ Άντβοκαατ από τη θέση του προπονητή, η Σάντερλαντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι στιγμής έχει "εισπράξει" τρία διαδοχικά "όχι" από υποψήφιους!

Την Κυριακή (4/10) ο Άντβοκαατ άφησε την θέση του προπονητή στη Σάντερλαντ κενή. Τώρα η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού. Μέχρι στιγμής έχει προσεγγίσει τρεις προπονητές αλλά όλοι έχουν απαντήσει αρνητικά.

Πρώτος στη λίστα των "μαύρων γατών" ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο προπονητής της Σοθιεδάδ όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ αποφάσισε να στείλει τον βοηθό του να παρακολουθήσει έναν αγώνα της ομάδας. Το θέαμα που είδε ήταν αποκαρδιωτικό και απέτρεψε τον Μόγιες από το να πάει στη Σάντερλαντ.

Τρία "όχι" στη Σάντερλαντ

Δεύτερος ήταν ο Σαμ Άλαρνταϊς. Ο "Μπιγκ Σαμ" είναι χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ στο τέλος της περσινής σεζόν. Ο Άλαρνταϊς ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον Λι Κόνγκερτον. Αυτός με τη σειρά του απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Τρία "όχι" στη Σάντερλαντ

Ο τρίτος υποψήφιος που είδε το φως της δημοσιότητας είναι ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντιτς. Ο Ντιτς ενημέρωσε με τη σειρά του πως δεν θέλει να θεωρείται υποψήφιος για τη θέση.

Τρία "όχι" στη Σάντερλαντ

Αυτή η αποτυχία της Σάντερλαντ να βρει προπονητή φαίνεται πως θα συνεχιστεί ειδικά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην, πλέον, προπονητή της πως η ομάδα δεν είναι αρκετά καλή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ