PREMIER LEAGUE

Τρεις ομάδες της Premier League για Σίλβα

Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Τρεις ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται έντονα για τον Μάρκο Σίλβα και ίσως του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας, είτε κρατήσει τη Χαλ στην κατηγορία, είτε όχι.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Χαλ κατά το διάστημα παρουσίας του στον πάγκο της, γεγονός το οποίο έχει ανεβάσει σημαντικά τις "μετοχές" του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δη εντός Αγγλίας.

Μετά το διαφαινόμενο ενδιαφέρον της Πόρτο, φαίνεται πως ακόμη τρεις ομάδες της Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον 39χρονο Πορτογάλο, είτε καταφέρει να κρατήσει τους "τίγρεις" στην κατηγορία είτε όχι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της " Telegraph", πρόκειται για τις Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον, οι οποίες δεν έχουν εκπληρώσει τους στόχους που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν και για το λόγο αυτό, πιθανότατα θα χωρίσουν... οι δρόμοι με τους προπονητές τους.

Σαφώς, αν ο Σίλβα δεν οδηγήσει τη Χαλ σε παραμονή, οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τον πάγκο της θα αυξηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή πετύχει το στόχο της παραμονής, θεωρείται δύσκολο να την αφήσει για άλλη ομάδα της Αγγλίας, αλλά όχι απίθανο.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ