PREMIER LEAGUE

Τραγουδάει για την Λέστερ ο Αντρέα Μποτσέλι

Τραγουδάει για την Λέστερ ο Αντρέα Μποτσέλι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τα κατάφερε και έτσι ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι θα τραγουδήσει το Σάββατο στο "King Power Stadium" λίγο πριν την απονομή του τίτλου της Premier League στην Λέστερ.

Πριν από 1,5 μήνα ο διεθνούς φήμης Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι είχε υποσχεθεί στον Κλάουντιο Ρανιέρι πως σε περίπτωση που η Λέστερ κατακτούσε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, θα τραγουδούσε για χάρη της στο "King Power Stadium".

Ως γνωστόν, το θαύμα των "αλεπούδων" ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της Λέστερ, ο Αντρέα Μποτσέλι θα πράξει την υπόσχεσή του: θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) στο γήπεδο των νέων πρωταθλητών Αγγλίας και θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια πριν την έναρξη του αγώνα.

Τραγουδάει για την Λέστερ ο Αντρέα Μποτσέλι

Αυτά θα είναι το "Nessun Dorma" και το "Time To Say Goodbye", τα οποία θα αποτελέσουν το καλύτερο πρελούδιο πριν το ωραιότερο κομμάτι της βραδιάς που θα είναι η απονομή του τροπαίου στην ομάδα της Λέστερ μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα με την Έβερτον για την 37η αγωνιστική.

Τραγουδάει για την Λέστερ ο Αντρέα Μποτσέλι
© LEICESTER CITY FC VIA GETTY IMAG

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Λέστερ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντρέα Μποτσέλι για το γεγονός ότι διακόπτει την παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο ώστε να τηρήσει την υπόσχεσή του (είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος) και να κάνει το χατήρι του Κλάουντιο Ρανιέρι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ