PREMIER LEAGUE

Τον Σεπτέμβρη στο νέο γήπεδο η Τότεναμ

Τον Σεπτέμβρη στο νέο γήπεδο η Τότεναμ

Στις 11 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος της Premier League και η Τότεναμ θα δώσει τα πρώτα τρία ή τέσσερα παιχνίδια της μακριά από το νέο White Hart Lane, που θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη.

Οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Τότεναμ συνεχίζονται πυρετωδώς, ωστόσο το White Hart Lane δεν θα είναι έτοιμο με τη σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος της Premier League, που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου.

Σε συνάντηση του με τους οπαδούς της ομάδας, ο Ντάνιελ Λίβι, πρόεδρος της Τότεναμ, αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να καταθέσουν αίτημα οι Spurs ώστε να δώσουν τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν 2018-2019 εκτός έδρας, καθώς το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες τον Σεπτέμβρη.

Τον Σεπτέμβρη στο νέο γήπεδο η Τότεναμ

Η Premier League αυτή την εβδομάδα θα στείλει σε όλες τις ομάδες ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο έχουν περιθώριο να απαντήσουν μέχρι τα μέσα Μαρτίου, καταγράφοντας οποιαδήποτε εμπόδια μπορεί να συναντήσουν στον καταρτισμό του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

Η Τότεναμ λοιπόν αναμένεται να ζητήσει να αγωνιστεί εκτός έδρας στα πρώτα παιχνίδια, εξασφαλίζοντας λίγο χρόνο για να ετοιμάσει πλήρως το νέο White Hart Lane, χωρητικότητας 61.000 θεατών.

Αν οι Spurs παίξουν τα τρία πρώτα παιχνίδια του επόμενου πρωταθλήματος εκτός έδρας, τότε θα αγωνιστούν εντός στις 1 ή 2 Σεπτέμβρη. Αν πάλι επιλέξουν τα παίξουν τέσσερα σερί ματς εκτός έδρας, τότε θα μπουν στο νέο τους γήπεδο μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, άρα στα μέσα Σεπτέμβρη.

Στο παρελθόν η Premier League είχε επιτρέψει σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ να πράξουν κάτι ανάλογο. Τη σεζόν 2016-2017 η νέα κερκίδα του Anfield δεν ήταν έτοιμη, ενώ την τρέχουσα περίοδο το London Stadium ήταν δεσμευμένο για το World Athletics Championships.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ