PREMIER LEAGUE

Το χτύπημα του σκορπιού έφερε κόντρα Μχιταριάν - Ζιρού

Το χτύπημα του σκορπιού έφερε κόντρα Μχιταριάν - Ζιρού

Ένα μικρό... πανηγύρι στήθηκε στα social media μετά το εκπληκτικό γκολ του Ζιρού κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, που εκτός από θαυμασμό προκάλεσε και διαμάχη για το αν ήταν καλύτερο ή όχι από αυτό του Μχιταριάν απέναντι στη Σάντερλαντ.

Η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα με σκορ 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο "Emirates", όμως το highlight της βραδιάς - ίσως και της χρονιάς ακόμη - ήταν το καταπληκτικό τέρμα του Ζιρού στο 17ο λεπτό.

Ο Γάλλος φορ πήρε τη σέντρα του Αλέξις Σάντσες πιο πίσω από εκεί που ήθελε, όμως δεν δίστασε να σηκώσει το πόδι του και με εκπληκτικό τακουνάκι να πετύχει ένα φανταστικό γκολ.

Το backheel ή scorpion kick αν προτιμάτε, του στράικερ της Άρσεναλ, ξεσήκωσε ντόρο στα social media όπου πολύς κόσμος τοποθετήθηκε σχετικά με την δυσκολία της εκτέλεσης και την ομορφιά της φάσης δια ποδός του Ζιρού.

"Πανηγύρι" κανονικό έγινε όταν τέθηκε θέμα σύγκρισης του γκολ που πέτυχε ο Γάλλος σε σχέση με αυτό που είχε σκοράρει ο Χένρικ Μχιταριάν προ ημερών.

Ο Αρμένιος διεθνής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα με παρόμοιο τρόπο κόντρα στη Σάντερλαντ και το δικό του γκολ αναπόφευκτα μπήκε στη ζυγαριά με αυτό του Ζιρού.

Ο Τζέιμι Γκάραχερ αναρωτήθηκε αν αυτό είναι το γκολ της σεζόν, ενώ ο Γκάρι Λίνεκερ δεν είχε καμία αμφιβολία επ' αυτού ενώ πέταξε και την σπόντα του καθώς έγραψε "ο Ζιρού έκανε το παλιό τελείωμα του σκορπιού και δεν ήταν καν οφσάιντ" εν αντιθέσει με τον Μχιταριάν που σκόραρε όντας ακάλυπτος.

Χρήστες του διαδικτύου ξεκίνησαν τις δικές τους αναλύσεις σχετικά με τις εκτελέσεις βγάζοντας νικητή πότε τον Αρμένιο και πότε τον Γάλλο, ενώ στα υπέρ του Ζιρού προσμετρήθηκε και το γεγονός ότι είναι... όμορφος!

Εσείς πιο γκολ θεωρείτε καλύτερο;

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ