PREMIER LEAGUE

Το "πακέτο" του Ιμπραχίμοβιτς στον Μπράβο

Το "πακέτο" του Ιμπραχίμοβιτς στον Μπράβο
© BPI / KIERAN MCMANUS

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, πλησιάζει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να στέλνει ένα ιδιαίτερο "πακέτο" στον Κλαούντιο Μπράβο. (video)

Το φετινό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο, 14:30) είναι πιο ιδιαίτερο από κάθε άλλη σεζόν. Είτε γιατί οι δύο ομάδες της πόλης είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Premier League, είτε γιατί στους δύο πάγκους κάθονται οι Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο σταρ της Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αποφάσισε να στείλει ένα ασυνήθιστο δώρο στον αντίπαλό τερματοφύλακα, Κλαούντιο Μπράβο. Ο Σουηδός σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε μια φανέλα προπόνησης με τη επωνυμία "Α-Ζ" (εταιρία που ανήκει στον ίδιο) με παραλήπτη τον Χιλιανό γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Το "πακέτο" του Ιμπραχίμοβιτς στον Μπράβο

"Καλωσήρθες στο Μάντσεστερ. Εδώ είναι κάποιο προπονητικό υλικό, θα το χρειαστείς. Θα τα πούμε το Σάββατο", αναφέρεται στην ανάρτηση. Ο Κλαούντιο Μπράβο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σίτι, στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ.

Πρόκληση ή μη, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρήκε ακόμη μια φορά έναν έξυπνο τρόπο να προμοτάρει την εταιρία ένδυσης που κατέχει, "Α-Ζ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ