PREMIER LEAGUE

Το μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό standing ovation για Ρανιέρι!

Το μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό standing ovation για Ρανιέρι!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι συνεχίζει να ζει το παραμύθι του. Δείτε τη φοβερή υποδοχή που του επεφύλαξαν δημοσιογράφοι σε συνέντευξη Τύπου της Λέστερ καθώς και τη σπουδαία αντίδρασή του (videos).

Η Λέστερ κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στην Premier League το βράδυ της Δευτέρας χάρη στο 2-2 που έφερε η Τότεναμ στο "Stamford Bridge" απέναντι στην Τσέλσι ωστόσο οι πανηγυρισμοί δεν λένε να κωπάσουν στο στρατόπεδο των "αλεπούδων".

Τρανή απόδειξη η θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε ο Κλάουντιο Ρανιέρι κατά την είσοδό του στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο "King Power Stadium", με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου να σηκώνονται;όλοι όρθιοι και να τον χειροκροτούν ιπποτικά, ως ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης προς το πρόσωπό του.

Το μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό standing ovation για Ρανιέρι!

Φυσικά ο 64χρονος Ιταλός τεχνικός δικαίωσε τον τίτλο του gentleman των γηπέδων (αγγλικών και μη) που έχει κερδίσει επάξια εδώ χρόνια καθώς τους ευχαρίστησε σφίγγοντάς το χέρι κάθε ατόμου προσωπικά.

Αξίζει να σημειωθεί και η όμορφη πρωτοβουλία της διοίκησης της Λέστερ που είχε στην αίθουσα αρκετές σαμπάνιες για να κεράσει τους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ιταλό τεχνικό να μη χάνει μάλιστα την ευκαιρία να κάνει πρόποση πίνοντας σαμπάνια!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ