PREMIER LEAGUE

Το γκολ του Μπέργκαμπ με Νταμπίζα το καλύτερο στην ιστορία της Premier League

Arsenal's Dennis Bergkamp is carried by players from Arsenal and Ajax at the end of his last game at Arsenal at the Emirates stadium, London, Saturday July 22,  2006.  Saturday's match, the first game to be played in Arsenal's new home stadium, is a tribute match between Arsenal and Ajax to mark the retirement of star striker Dennis Bergkamp.(AP Photo/Tom Hevezi)
Μπέργκαμπ (AP Photo/Tom Hevezi) ASSOCIATED PRESS

Η καταπληκτική ντρίμπλα του Ντένις Μπέργκαμπ στον Νίκο Νταμπίζα και το φοβερό τελείωμα του Ολλανδού στο Άρσεναλ - Νιούκαστλ, ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ που έχει μπει στην ιστορία της Premier League. (VIDEOS)

Το BBC ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειωθεί στην ιστορία της Premier League, δηλαδή από τη σεζόν 1992-1993 έως σήμερα. Από τότε μέχρι τώρα μπήκαν 25.799 τέρματα!

Ψήφισαν πάνω από 500.000 άτομα και το τέρμα που βγήκε πρώτο στις επιλογές ήταν αυτό που σημείωσε στις 2 Μαρτίου 2002 ο Ντένις Μπέργκαμπ, σε παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ, στο St James Park. Ο Ρομπέρ Πιρές είχε περάσει τη μπάλα στον Ολλανδό και αυτός αφού "έσκασε" μια απίθανη ντρίμπλα στον Νίκο Νταμπίζα, με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέι Γκίβεν.

Αυτό το γκολ συγκέντρωσε το 31% των επιλογών, ενώ δεύτερο σε προτιμήσεις ήταν το τέρμα του Τόνι Γεμπόα τον Σεπτέμβριο του 1995, όταν με τη Λιντς σκόραρε σε βάρος της Γουίμπλεντον. Τρίτο σε ψήφους το φοβερό ψαλιδάκι του Γουέιν Ρούνεϊ τον Φεβρουάριο του 2011, σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σίτι.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΑΜΠ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΕΜΠΟΑ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΥΝΕΪ

(AP Photo/Tom Hevezi)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ