PREMIER LEAGUE

Το γκολ της Μπόρνμουθ που "χάρισε" 652.000 ευρώ σε Αγγλίδα νοικοκυρά!

Το γκολ της Μπόρνμουθ που "χάρισε" 652.000 ευρώ σε Αγγλίδα νοικοκυρά!
AFC BOURNEMOUTH

Μια 58χρονη Βρετανίδα νοικοκυρά δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Απλά, πόνταρε με ένα ευρώ στη νίκη 12 ομάδων, τα ονόματα των οποίων της ήταν πιο... εύηχα, η Μπόρνμουθ νίκησε στο 92' κι εκείνη κέρδισε το ποσό των 652.000 ευρώ! (video)

Η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια μερικές φορές. Ένα από αυτά, έκανε μια 58χρονη Βρετανίδα νοικοκυρά (το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί) κατά 652.000 ευρώ πλουσιότερη.

Δεν είναι παθιασμένη με τον τζόγο, ούτε καν με το ποδόσφαιρο. Ο σύζυγος και ο γιος της παρακολουθούν μανιωδώς ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση κι αυτή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Πόνταρε με ένα ευρώ στη νίκη δώδεκα αγγλικών ομάδων πρώτης (Premier League) και δεύτερης (Championship) κατηγορίας το Σάββατο, μόνο και μόνο επειδή τα ονόματα ήταν πιο εύηχα κατά την ανάγνωση αυτών από τον γιο της.

Άλλα αποτελέσματα βγήκαν πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα. Κι όμως αυτό που της έδωσε τα χρήματα, ήταν αυτό που έδωσε και τη νίκη στην Μπόρνμουθ.

Ο Στιβ Κουκ νίκησε τον Ρομπ Έλιοτ στο 92' (!) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της εκτός έδρας νίκης (0-1) της Μπόρνμουθ επί της Νιούκαστλ.

"Είναι απίστευτο ότι η κυρία τα έπιασε όλα. Έδειξε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Θα έχει εξαιρετικά Χριστούγεννα και είμαι χαρούμενη που κέρδισε", ανέφερε η εργαζόμενη της στοιχηματικής εταιρίας.

Συνολικά πόνταρε στις νίκες των Χάντερσφιλντ, Μπόρνμουθ, Μπέρνλι, Μπράιτον, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπάρνσλεϊ, Μπόλτον, Ρέντινγκ, Ίπσουιτς, Μπάρτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Photo credits: afc bournemouth

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ