PREMIER LEAGUE

Το εκπληκτικό double-double του Μαχρέζ

Το εκπληκτικό double-double του Μαχρέζ

Ο Ριάντ Μαχρέζ ήταν εντυπωσιακός στο θριαμβευτικό 3-1 της Λέστερ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και το φινάλε του ματς τον βρήκε να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το τρένο της Λέστερ δεν έκανε στάση ούτε στο Μάντσεστερ καθώς ισοπέδωσε με 3-1 την Σίτι και έκανε ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο (βλ.τίτλο) και αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε έναν παίκτη από το εκπληκτικό σύνολο που παρουσίασε ο Κλάουντιο Ρανιέρι στο "Etihad Stadium" αυτός ήταν σίγουρα ο Ριάντ Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός διεθνής έδωσε την ασίστ (εκτέλεσε το κόρνερ) στο πρώτο γκολ του Χουτ και έκανε το 2-0 για τις "αλεπούδες" με τρομερό σόλο γκολ και πλέον είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη φετινή Premier League που έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ.

Το εκπληκτικό double-double του Μαχρέζ

Αυτή τη στιγμή μετράει 14 γκολ και 10 ασίστ έχοντας τον απόλυτο αριθμό "21" ενώ τον ακολουθούν κατά σειρά οι Τζέιμι Βάρντι (18 γκολ - 3 ασίστ), Ρομελού Λουκακού (15 γκολ - 5 ασίστ), Μεσούτ Εζίλ (3 γκολ - 16 ασίστ) και Όντιον Ιγκάλο (14 γκολ - 3 ασίστ).

"Ακόμα και εμείς δεν περιμέναμε να νικήσουμε σε αυτό το γήπεδο με 3-1, οπότε δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για τον τίτλο", δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο Μαχρέζ, ο οποίος είναι ο δεύτερος χρονικά παίκτης στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που φτάνει διψήφιο νούμερο σε γκολ και ασίστ.

Το εκπληκτικό double-double του Μαχρέζ

Ο πρώτος που το πέτυχε ήταν ο Λορέντσο Ινσίνιε την περασμένη Τετάρτη, στο 2-0 της Νάπολι επί της Λάτσιο στο "Olimpico", όταν έφτασε τα 10 γκολ και τις 10 ασίστ στη Serie A.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ