PREMIER LEAGUE

Το ανατριχιαστικό standing ovation για τον Γκουτιέρες

Το ανατριχιαστικό standing ovation για τον Γκουτιέρες

Εκπληκτική στιγμή στο Άνφιλντ, με τους φίλους της Λίβερπουλ να σηκώνονται όρθιοι και να αποθεώνουν τον Χονάς Γκουτιέρες, τον άνθρωπο που νίκησε τον καρκίνο. To "ευχαριστώ" του παίκτη (video)

Για την αφοσίωση και το επίπεδο των φίλων της Λίβερπουλ, έχουν γραφτεί αναρίθμητα κείμενα. Οι άνθρωποι είναι άλλη κλάση και κάθε φορά το αποδεικνύουν για ένα διαφορετικό λόγο.

Στον αγώνα με τη Νιουκάστλ, όπου οι "ρεντς" επιβλήθηκαν 2-0 στο "Άνφιλντ", έδωσαν μια ακόμη μοναδική παράσταση με επίκεντρο έναν... αντίπαλο. Αν βέβαια μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος ο Χονάς Γκουτιέρες.

Ο άνθρωπος που έδωσε μάχη και νίκησε τον καρκίνο, μπήκε αλλαγή στο ματς στο 66ο λεπτό και τότε όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και του χάρισε ένα ανεπανάληπτο standing ovation.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, είναι συναισθήματα, είναι αυτό το κάτι που το κάνει το σημαντικό δευτερεύον πράγμα στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Απολαύστε το σκηνικό...

Watch the incredible reception Newcastle United's Jonas Gutierrez was afforded by both #LFC and Magpies fans after coming on as a second-half substitute at Anfield on Monday night...

Posted by Liverpool FC on Tuesday, April 14, 2015




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ