PREMIER LEAGUE

Θέμα η χειραψία Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα

Θέμα η χειραψία Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε εάν θα δώσει το χέρι του στον Ζοσέ Μουρίνιο, πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ στη Σανγκάη.

Από την οριστικοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Σίτι από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μέχρι την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, όλοι περιμένουν το clasico του Μάντσεστερ!

Διότι οι δύο προπονητές έχουν προηγουμένα από την παρουσία τους στην Ισπανία, όταν καθοδηγούσαν τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, αντίστοιχα!

Τη Δευτέρα (25/7) η Σίτι και η Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν στη Σανγκάη στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού, οπότε οι δύο προπονητές θα κοντραριστούν για πρώτη φορά.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το χέρι του στον Μουρίνιο και η αντίδραση του ήταν πολιτισμένη...

"Φυσικά, είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Γιατί όχι; Γιατί να μην ανταλλάξουμε χειραψία; Δεν βλέπω κάποιο λόγο. Θέλει να νικήσει, θέλω να νικήσω, αυτό είναι όλο. Αλλά, πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι" ανέφερε ο Πεπ.

Όσο για την εκτίμηση του για τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, ο Πεπ υπήρξε γαλαντόμος:

"Είδα το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ εναντίον της Ντόρτμουντ και αυτό ήταν άλλο. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω πως θα παρουσιαστεί η Γιουνάιτεντ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο δυνατή απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Με έναν τόσο καλό προπονητή και με τους καλούς παίκτες που έχουν και αυτούς που θα πάρουν, θα έχουν μία ανταγωνιστική ομάδα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ