PREMIER LEAGUE

Θέλει τον Ομπαμεγιάνγκ η Έβερτον

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θέλει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ και η Έβερτον είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της για να τον αποκτήσει.

Μία ακόμη ομάδα προστέθηκε στους μνηστήρες για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και το όνομα της αποτελεί έκπληξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild" ακόμα και εντός της ημέρας η Έβερτον αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον επιθετικό από την Γκαμπόν.

Για να μπορέσει να κάνουν δικό τους τον 28χρονο φορ τα "ζαχαρωτά" ετοιμάζονται να "σπάσουν" το ρεκόρ τους!

Συγκεκριμένα, προτίθενται να καταθέσουν πρόταση συνολικού ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά, δεν ξέρουμε εάν αυτή θα γίνει αποδεχτή αφού το περασμένο καλοκαίρι οι προτάσεις για τον παίκτη είχαν φτάσει μέχρι και τα 80 εκατομμύρια (τόσα έδινε η Μίλαν για να τον αποκτήσει).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Έβερτον θέλει να κάνει μία ηχηρή μεταγραφή. Μετά από 15 αγωνιστικές στην Αγγλία βρίσκεται στη 10 θέση με 18 βαθμούς, ενώ απέτυχαν παταγωδώς στο Europa League (σε όμιλο με Λιόν, Αταλάντα και Απόλλωνα Λεμεσού).

Αντίθετα, ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Φέτος σε 20 συμμετοχές μετρά 19 γκολ και δύο ασίστ σε 1.777 λεπτά συμμετοχής, κάτι που σημαίνει ότι σκοράρει ανά 94 λεπτά! Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Έβερτον είχε δαπανήσει 49,4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Γκίλφι Σίγκουρντσον από τη Σουόνσι.

Μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο ποσό το οποίο αποτελεί ρεκόρ θα σπάσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Photo credits: Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ