PREMIER LEAGUE

Θέλει το "μπαμ" με Τότι ο Ρανιέρι!

Θέλει το "μπαμ" με Τότι ο Ρανιέρι!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει ως μεγάλο του στόχο να αρπάξει τον Φραντσέσκο Τότι από τη Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον ντύσει στα μπλε της Λέστερ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Φραντσέσκο Τότι εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του την περασμένη εβδομάδα για το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη Ρόμα (μόλις 5 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, οι 2 ως βασικός) και με την ανανέωση του συμβολαίου του να βρίσκεται "στον αέρα", ο Κλάουντιο Ρανιέρι σκέφτεται να τρελάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Sun" (το οποίο αναδημοσιεύεται από όλα τα ιταλικά ΜΜΕ), ο Ρανιέρι επιθυμεί να επωφεληθεί όλης αυτής της ρευστής κατάστασης στη Ρόμα και να πραγματοποιήσει το "colpo grosso" στο φινάλε της σεζόν, φέρνοντας τον θρύλο των Ρωμαίων και του ιταλικού ποδοσφαίρου να κλείσει την καριέρα του στο "King Power Stadium".

Θέλει το "μπαμ" με Τότι ο Ρανιέρι!

H προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία του καπιτάνο (θα κλείσει τα 40 του χρόνια τον Σεπτέμβριο) δεν προβληματίζει μάλιστα τον πρώην ομοσπονδιακό μας τεχνικό, με τον Ιταλό να θεωρεί πως σε περίπτωση που η Λέστερ βγει στο Champions League η εμπειρία του Τότι θα αποδειχτεί πολύτιμη στη πρωτόγνωρη για αυτήν περιπέτεια.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ