PREMIER LEAGUE

Θανατικές απειλές κατά του Τσεχ από οπαδούς της Τσέλσι!

Θανατικές απειλές κατά του Τσεχ από οπαδούς της Τσέλσι!

Η μετακίνηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι στην Άρσεναλ εξόργισε κάποιους οπαδούς των "μπλε", σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξαπολύουν τρομακτικές απειλές εις βάρος του μέσω του Twitter.

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και η όμορφη περιπέτεια του Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια (495 ματς σε όλες τις διοργανώσεις), με τον 33χρονο κίπερ να ανακοινώνεται επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας από την Άρσεναλ .

Η έλευση του Τιμπό Κουρτουά στο "Stamford Bridge" το καλοκαίρι του 2014 τον περιόρισε σε ρόλο αναπληρωματικού και έτσι Ζοζέ Μουρίνιο και Ρόμαν Αμπράμοβιτς άναψαν το πράσινο φως για την αποχώρησή του προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα είναι βασικός, με τους "κανονιέρηδες" να υπογράφουν μάλιστα μαζί του τετραετές συμβόλαιο.

Όλα αυτά είναι απολύτως λογικά και φυσιολογικά στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, για κάποιους οπαδούς όμως φαντάζουν ακατανόητα πράγματα και έτσι μόλις έγινε γνωστή η μεταγραφή του Τσεχ στη συμπολίτισσα του επιτέθηκαν λεκτικά μέσω Twitter.

Θανατικές απειλές κατά του Τσεχ από οπαδούς της Τσέλσι!

Μερικοί μάλιστα εξ αυτών υπερέβησαν τα εσκαμμένα καθώς πέρα από βρισιές (φίδι & προδότης οι... δημοφιλέστερες φράσεις) εκτόξευσαν ακόμα και θανατικές απειλές ενώ άλλοι φρόντισαν να του υπενθυμίσουν (με κακία) το χτύπημα που είχε στο κεφάλι το 2006 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Τσέλσι.

Διαβάστε μερικές επιθέσεις μίσους εις βάρος του Πετρ Τσεχ όπως τις συνέλεξε μέσα από το Twitter η "Mirror":

"Πες αντίο στην οικογένειά σου για τελευταία φορά πριν πάνε για ύπνο, δεν θα τους δεις αύριο ηλίθιο φίδι" (ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter εξαφανίστηκε λίγη ώρα μετά την ανάρτηση)

"Αντε γ@#@#$$ Τσεχ. Μόλις είδα ότι υπέγραψε. Ελπίζω τα παιδιά σου να έχουν καρκίνο..."

"Θα φέρω το αυτόματο όπλο μου στο Bridge όταν θα παίξουμε με την Άρσεναλ. Θα είναι πολύ ωραία να δω το αίμα του Τσεχ στο χορτάρι".

Θανατικές απειλές κατά του Τσεχ από οπαδούς της Τσέλσι!

"Γ@#$%%% Τσεχ, γ$%### φίδι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε στην γ$@#@#$ Άρσεναλ. Μακάρι ο Στίβεν Χαντ να είχε δώσει τέλος στη ζωή σου (είχε προκαλέσει άθελά του τον τραυματισμό στο κεφάλι του Τσεχ το 2006 με αποτέλεσμα ο παίκτης να αγωνίζεται για πολλά χρόνια φορώντας προστατευτικό κράνος)".

"Ελπίζω να πάρουμε τον Αρντά Τουράν ώστε να προκαλέσει και άλλον τραυματισμό στο κεφάλι στον Πετρ Τσεχ".

"Ο Τσεχ δεν είναι μεγαλύτερος από το σύλλογό μας, είστε τυφλοί αν τον υπερασπίζεστε. Είναι προδότης και φίδι. Δεν μπορώ να το θέσω αλλιώς".

Θανατικές απειλές κατά του Τσεχ από οπαδούς της Τσέλσι!

Να σημειωθεί πως το πρώτο επίσημο ματς με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τσεχ θα το δώσει κόντρα στην πρώην ομάδα του στις 2 Αυγούστου στο "Γουέμπλεϊ", στο πλαίσιο του Κομιούνιτι Σιλντ, με την λογική πάντως να λέει πως ο 33χρονος κίπερ θα χειροκροτηθεί από τη συντριπτική πλειονότητα των οπαδών της Τσέλσι.

Άλλωστε και η επίσημη Τσέλσι δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για τα 11 χρόνια προσφοράς του μέσω σχετικής ανακοίνωσης, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ακόλουθη φράση: "Πετρ Τσεχ, σε ευχαριστούμε για όλα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ