PREMIER LEAGUE

Τεράστια δωρεά σε παιδικά ιδρύματα από τον Ρούνεϊ

Τεράστια δωρεά σε παιδικά ιδρύματα από τον Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φρόντισε να προσφέρει παιδικά χαμόγελα, στηρίζοντας με ένα μεγάλο ποσό τρία διαφορετικά ιδρύματα, τις ημέρες των εορτών.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φρόντισε να κάνουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα δεκάδες παιδιά, μέσω μιας τεράστιας δωρεάς που πραγματοποίησε προ ημερών.

Ο επιθετικός της Έβερτον έδωσε από 250.000 λίρες σε τρία διαφορετικά ιδρύματα του Λίβερπουλ για παιδιά, παραδίδοντας μάλιστα ο ίδιος τις επιταγές στο "Claire House Children’s Hospice", στο "Alder Hey Children’s Charity" και στο "NSPCC".

Τα χρήματα προέρχονται από το εορταστικό φιλικό που είχε πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2016 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον και είχε λήξει χωρίς σκορ. Τα έσοδα του αγώνα, όπως είχε ανακοινωθεί από τότε, θα κατέληγαν σε φιλανθρωπίες.

"Είναι προνόμιο να γνωρίζω παιδιά και οικογένειες που είναι πραγματικά γενναίες και θετικές κατά τη διάρκεια των ασθενειών τους. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος του έτους, αλλά ελπίζω ότι είμαστε σε θέση να φέρουμε μία χριστουγεννιάτικη χαρά, όπως κάνουν όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα τον Δεκέμβριο", δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός.

"Θα ήθελα να ξεχωρίσω και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τ α μέλη στα τρία ιδρύματα που επισκέφτηκα αυτήν την εβδομάδα, που κάνουν τόσο σπουδαία δουλειά συνεχώς και όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να συνεισφέρω μέσα από το "Wayne Rooney Foundation" και να συνεχίσω να βοηθάω τα παιδιά που έχουν ανάγκη".

"Από το παιχνίδι εκείνο, το ίδρυμά μου και τα συνεργαζόμενα ιδρύματα δουλεύουμε μαζί για να διασφαλίσουμε πόρους που θα χρησιμοποιηθούν σωστά και θα έχουν αντίκτυπο. Αυτά τα πλάνα δρομολογούνται και με χαρά προσφέρω αυτές τις επιταγές σήμερα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ