Τέλος ο ΜακΛάρεν από Νιούκαστλ - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Τέλος ο ΜακΛάρεν από Νιούκαστλ

Τέλος ο ΜακΛάρεν από Νιούκαστλ

Η διοίκηση της Νιούκαστλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (11/3) πως ο Στιβ ΜακΛάρεν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Στιβ ΜακΛάρεν αποτελεί παρελθόν από τη Νιούκαστλ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των "ανθρακορύχων" την Παρασκευή (10/3).

Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της ομάδας αλλά και η αποτυχία του ΜακΛάρεν να βγάλει την ομάδα από την ζώνη του υποβιβασμού, ανάγκασαν τους διοικούντες τη Νιούκαστλ να προβούν σε αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση: "Ο Στιβ δούλεψε ασταμάτητα προκειμένου να φέρει επιτυχία στην ομάδα. Έχει τον σεβασμό όλων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης και φεύγει με τις καλύτερες ευχές μας. Νιώθαμε πως μια ήταν αναγκαία μια αλλαγή τώρα προκειμένου να έχει η ομάδα μέλλον στην Premier League. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Στιβ".

Ο απολογισμός του Στιβ ΜακΛάρεν στον πάγκο της Νιούκαστλ σε 28 παιχνίδια ήταν 16 ήττες και μόλις 6 νίκες, με τα γκολ να είναι 28 υπέρ και 53 κατά.

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24