PREMIER LEAGUE

Τέλος ο Καράνκα από τη Μίντλεσμπρο

Τέλος ο Καράνκα από τη Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Αϊτόρ Καράνκα από τον πάγκο της ομάδας, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι τα προπονητικά ηνία περνούν στον βοηθό του.

Η μέτρια πορεία της Μίντλεσμπρο στη φετινή Premier League και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που την οδήγησαν στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη, ανάγκασαν τη διοίκηση να απομακρύνει τον Αϊτόρ Καράνκα από τον πάγκο της ομάδας.

Το διαζύγιο ήρθε με κοινή συναίνεση και από τις δύο πλευρές, ενώ ο ίδιος ο Ισπανός υποστήριξε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μίντλεσμπρο για μια υπέροχη ευκαιρία και τους παίκτες, το προσωπικό και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους δούλεψα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποστήριξη. Αυτή η ομάδα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση για εμένα και εύχομαι σε όσους συνδέονται με τη Μίντλεσμπρο τα καλύτερα για το μέλλον".

Ο 43χρονος βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση από τον Νοέμβριο του 2013 και ήταν εκείνος που επανέφερε την ομάδα στην πρώτη εγχώρια κατηγορία. Εκεί μέτρησε 169 παιχνίδια, στα οποία πραγματοποίησε 80 νίκες, 40 ισοπαλίες και 49 ήττες.

Την ομάδα θα αναλάβει ο Στιβ Άνιου, που μέχρι πρότινος είχε ρόλο βοηθού, ενώ για την ώρα δεν διευκρινίζεται το αν ο 51χρονος Άγγλος θα αποτελέσει μόνιμη λύση.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ