PREMIER LEAGUE

"Τέλος" από Άστον Βίλα ο Σέργουντ

Η ήττα από την Σουόνσι, έκτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για την Άστον Βίλα, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τιμ Σέργουντ στην τεχνική ηγεσία των "χωριατών".

Ο Τιμ Σέργουντ αποτελεί επίσημα παρελθόν από την Άστον Βίλα από το μεσημέρι της Κυριακης (25/10), με την διοίκηση της ομάδας της Μπέρμιγχαμ να γνωστοποιεί το διαζύγιό μεταξύ των δύο πλευρών μέσω ανακοίνωσης.

Αιτία για το τέλος της συνεργασίας ήταν φυσικά η κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί η "Βίλα" από το ξεκίνημα της σεζόν (19η) καθώς μετά από τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της νεοφώτιστης Μπόρνμουθ (1-0) κατάφερε να μαζέψει μόλις έναν πόντο σε 9 αγώνες ενώ προέρχεται και από έξι συνεχόμενες ήττες!

Ο Σέργουντ ανέλαβε στο τιμόνι της ομάδας τον περασμένο Φεβρουάριο και κατάφερε να κρατήσει τους "χωριάτες" στη μεγάλη κατηγορία ενώ τους οδήγησε και μέχρι τον τελικό του FA Cup όπου ηττήθηκαν από την Άρσεναλ.

Σημειώνεται πως στα 23 ματς που κάθησε στον πάγκο της Άστον Βίλα είχε απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 15 ήττες με τον α πολογισμό των τερμάτων να είναι 28 υπέρ και 40 κατά.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ