PREMIER LEAGUE

Τα βραβεία σε Ρανιέρι και Κέιν

Τα βραβεία σε Ρανιέρι και Κέιν

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αναδείχτηκε από την Premier League ως ο κορυφαίος τεχνικός για τον μήνα Μάρτιο ενώ το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη το παρέλαβε ο Χάρι Κέιν.

Άλλη μία αναγνώριση για τον Κλάουντιο Ρανιέρι στο δρόμο προς το ιστορικό.. θαύμα της κατάκτησης του τίτλου με την Λέστερ. Ο Ιταλός τεχνικός παρέλαβε την Παρασκευή (8/4) το βραβείο της Premier League για τον καλύτερο προπονητή μέσα στο μήνα Μάρτιο, σε ένα διάσημα όπου έμεινε αήττητος στον πάγκο των "αλεπούδων" με απολογισμό 3 νίκες (με 1-0 όλες απέναντι σε Γουότφορντ, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας) και 1 ισοπαλία (2-2 με την Γουέστ Μπρομ).

Όσο για τον Χάρι Κέιν, το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του ανήκει δικαιωματικά, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να βρίσκει πέντες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Τότεναμ μέσα στον Μάρτιο, εχοντας επίσης 76 ολοκληρωμένες πάσες με 62% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του.

Τα βραβεία σε Ρανιέρι και Κέιν

Υπενθυμίζεται πως αυτό το Σαββατοκύριακο Λέστερ και Τότεναμ ρίχνονται στη μάχη για την 33η αγωνιστική, με την πρωτοπόρο να δοκιμάζεται στην εδρα της Σάντερλαντ που δίνει μάχη για την παραμονή και τους 2ους στη βαθμολογία Λονδρέζους να υποδέχονται στο "White Hart Lane" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ