PREMIER LEAGUE

Τα "πήρε" ο Μέρτεζακερ με τον Εζίλ!

Τα "πήρε" ο Μέρτεζακερ με τον Εζίλ!

Ο Εζίλ αποχώρησε από το "Σίτι οφ Μάντσεστερ" χωρίς να χειροκροτήσει τον κόσμο της Άρσεναλ, εξοργίζοντας τον Μέρτεζακερ. Δείτε το χαρακτηριστικό video.

Εξοργισμένος ο Περ Μέρτεζακερ με τον Εζίλ ο οποίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του "Σίτι οφ Μάντσεστερ" χωρίς να ευχαριστήσει τον κόσμος της Άρσεναλ που ταξίδεψε από το Λονδίνο για να γνωρίσει τελικά την πίκρα μιας 6άρας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τον Μέρτεζακερ να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον συμπαίκτη του, τόσο στην Άρσεναλ όσο και στην εθνική Γερμανίας, μετά το τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι:

Τα "πήρε" ο Μέρτεζακερ με τον Εζίλ!

Update: Ο Μεσούτ Εζίλ το βράδυ του Σαββάτου απολογήθηκε στους φιλάθλους της Άρσεναλ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Συγνώμη που δεν ευχαρίστησα του φιλάθλους στο τέλος του αγώνα! Μου έχετε φερθεί φανταστικά και ξέρω ότι διανύσατε πολύ δρόμο και ξοδέψατε τα χρήματά σας για να μας υποστηρίξετε.

Ήμουν αναστατωμένος από την ήττα και ξέρω ότι θα έπρεπε να έρθω και να σας πω 'ευχαριστώ'. Γνωρίζω ότι αυτό είναι μια μεγάλη παράδοση στην Άρσεναλ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ