PREMIER LEAGUE

Τα παράξενα του Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα παράξενα του Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© EMPICS SPORT

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Έβερτον (1-1). Διαβάστε όλα τα περίεργα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο "Goodison Park".

Απ' το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έμειναν στο 1-1 χθες (4/12) απέναντι στην Έβερτον, καταγράφοντας τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Αποτέλσεμα αυτού να παραμείνουν μακριά απ' το κυνήγι του τίτλου (σ.σ. 13 βαθμούς απ' την κορυφή).

Οι γκριμάτσες του Μουρίνιο

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση διαδραματίστηκαν γεγονότα, τα οποία μπορεί να μην έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό. Όπως ήταν φυσικό, απ' το κέντρο της προσοχής δεν διέφυγε ο Ζοζέ Μουρίνιο, μιας και η κάμερα τον απαθανάτισε να κάνει περίεργες γκριμάτσες. Πάντως, το παράξενο ήταν που δεν αποβλήθηκε σε ακόμη ένα ματς.

Η ατυχία του διαχειριστή στο Twitter

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο διαχειριστής του λογαριασμού της Γιουνάιτεντ στο Twitter. Στο 85' του παιχνιδιού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρουάν Φελαϊνί. Μάλιστα, με αυτή τη συμμετοχή έφτασε τις 100 με τη φανέλα του συλλόγου και οι "κόκκινοι διάβολοι" ήθελαν να τον τιμήσουν με σχετική φωτογραφία για την προσφορά.

Πού να ήξεραν, όμως, τι θα γίνει δύο λεπτά αργότερα; Ο Βέλγος ανέτρεψε τον αντίπαλό του εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην Έβερτον να ισοφαρίσει. Δεν θα ήθελε κανείς να βρεθεί στη θέση του διαχειριστή...

Η αστοχία του "Ίμπρα" στις στημένες φάσεις

Τα παράξενα του Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© PA

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δυσαρέστησε ξανά τους φίλους της Μάντσεστερ, μιας και συνέχισε τις κακές εκτελέσεις φάουλ. Στο πρώτο ημίχρονο επιχείρησε να σουτάρει προς την εστία, αλλά η μπάλα κατέληξε στο τοίχος. Η ενέργειά του δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter. Αρκετοί χρήστες δήλωσαν τη δυσφορία τους.

Παραδέχτηκαν το σκληρό τάκλιν του Ρόχο

Τα παράξενα του Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© SKYSPORTS

Ασχολίαστο δεν έμεινε ούτε το σκληρό μαρκάρισμα του Ρόχο. Στην Ελλάδα είναι ασυνήθιστο, αλλά στην Αγγλία οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ παραδέχθηκαν ότι ο 26χρονος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Απόδειξη στο παραπάνω αποτελούν μερικά Tweet.

Η κοπέλα με το μπουφάν της Τσέλσι

Ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν οι φίλοι της Έβερτον, αλλά κι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα απ' την τηλεόραση. Για την ακρίβεια, νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο "Goodison Park", φορώντας μπουφάν με το σύμβολο της Τσέλσι. Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί χρήστες του Twitter σχολίασαν το γεγονός. Άξιο αναφοράς είναι ότι η κοπέλα πήρε θέση για αυτή της τη στιλιστική επιλογή, μέσα απ' τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Social Media. "Αγαπώ την Τσέλσι, όμως αγαπώ και το ποδόσφαιρο. Δεν ήθελα να χάσω ματς όπως αυτό. Ειδικά όταν η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 18 ευρώ. Είμαι Αμερικανίδα που ζει στην Αγγλία. Είναι όνειρο που βρίσκομαι κοντά στο αγγλικό ποδόσφαιρο και προσπαθώ να πηγαίνω σε όσους περισσότερους αγώνες μπορώ. Επίσης, ήθελα να συναντήσω τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Έχω ρούχα της Τσέλσι, όπου κι αν πηγαίνω. Τι περιμένατε να φοράω;", ήταν το μήνυμά της στο Instagram.

Ακόμα, η Έμιλι "χτύπησε" και στο Twitter, γράφοντας: "Όποιος με μισεί, επειδή φοράω μπουφάν της Τσέλσι, ας μου αγοράσει καινούριο παλτό. Αυτό είναι το μοναδικό που έχω. Ξόδεψα τα χρήματά μου σε εισιτήρια κι όχι σε ρούχα".

Φόρο τιμής στη Σαπεκοένσε

Τα παράξενα του Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων τίμησαν τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας του Μεδεγίν. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στις κερκίδες υπήρξε σημαία με μήνυμα για τη Σαπεκοένσε.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ