PREMIER LEAGUE

Τα λόγια του Ρανιέρι που ενέπνευσαν τον Βάρντι

Τα λόγια του Ρανιέρι που ενέπνευσαν τον Βάρντι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε ότι οι φίλοι της Λέστερ πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται τον τίτλο της Premier League ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είπε στον Βάρντι στο ημίχρονο του αγώνα με την Σάντερλαντ λίγο πριν ο φορ της ομάδας του πετύχει δύο γκολ.

Η Λέστερ έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιρικού θαύματος που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, ωστόσο ο Κλάουντιο Ρανιέρι φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη μετά το επιβλητικό πέρασμα με 2-0 από το "Stadium of Light" .

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, είναι λογικό από τη στιγμή που η Σάντερλαντ μάχεται για την παραμονή της και προερχόταν από πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά είμαι χαρούμενος για τους τρεις πόντους.

Η εμφάνισή μας ήταν πολύ συμπαγής, φυσικά και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά και εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς", δήλωσε λίγο μετά την πέμπτη σερί νίκη των "αλεπούδων" στο πρωτάθλημα (πρώτη με 2-0 μετά από τέσσερα σερί 1-0), ενώ κατόπιν αποκάλυψε και τα λόγια που είπε στον Τζέιμι Βάρντι στο ημίχρονο.

Τα λόγια του Ρανιέρι που ενέπνευσαν τον Βάρντι

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος επειδή τις τελευταίες εβδομάδες δεν είχε σκοράρει αν και είχε βγάλει σπουδαίες ασίστ στους συμπαίκτες του. Στο ημίχρονο όμως του αγώνα του είπα "Πάμε Τζίμι, χρειαζόμαστε εσένα". Του είπα "χρειάζομαι εσένα" και σκόραρε δύο φορές.

Οι οπαδοί μας πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Τώρα έχουμε δύο δύσκολα ματς εντός έδρας, δεν έχουμε ακόμα πετύχει κάτι".

Ο Ρανιέρι αποκαλύπτει τι είπε στον Βάρντι στο ημίχρονο του αγώνα με την Σάντερλαντ:

Σάντερλαντ - Λέστερ 0-2



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ