PREMIER LEAGUE

Συνελήφθη ο Μπεραϊνό

Συνελήφθη ο Μπεραϊνό
PHOTOGRAPH: MICHAEL REGAN/THE FA

Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ, Σαϊντό Μπεραϊνό, συνελήφθη γιατί τα ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου, γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και με ταχύτητα που άγγιζε τα 110 μίλια την ώρα. (φωτογραφία)

Μπελάδες βρήκαν τον Σαϊντό Μπεραϊνό της Γουέστ Μπρομ μετά τη σύλληψή του στα τέλη Οκτώβρη, ευρισκόμενος σε έλεγχο της τροχαίας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και με με μεγάλη ταχύτητα, που έφτανε τα 110 μίλια την ώρα. Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

"Γύρω στις 03:39 τα ξημερώματα της Τετάρτης 22ας Οκτωβρίου, ένα περιπολικό σταμάτησε ένα όχημα που πορευόταν με μεγάλη ταχύτητα. Ένα 21άχρονος συνελήφθη υπό την υποψία κατάποσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στου Τσεσάιρ στις αρχές Δεκεμβρίου.", αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, "Sun", σε περίπτωση που ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ, Σαϊντό Μπεραϊνό, αποδειχθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση χρονικού διαστήματος, έως και έξι μηνών.

Ο Σαϊντό Μπεραϊνό γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1993, στο Μπουρουντί στην Αφρική, αλλά σε ηλικία 10 ετών μετέβη στην Αγγλία και στο Μπέρμιγχαμ αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.

Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, εσχάτως κλήθηκε και στην ομάδα των Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρόι Χόντσον. Για το ταλέντο του ουδείς αμφιβάλλει, για την πειθαρχία μετά τα τελευταία γεγονότα, όμως.

Συνελήφθη ο Μπεραϊνό
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ