PREMIER LEAGUE

Συμφωνία Σαουθάμπτον με Γιουβέντους για Λεμινά

Juventus' Mario Lemina celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Mario Lemina celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Σαουθάμπτον ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Μαριό Λεμινά απ' τη Γιουβέντους έναντι 18.000.000 ευρώ, με τον Γκαμπονέζο μέσο να περνάει σύντομα από ιατρικές εξετάσεις.

Παίκτης της Σαουθάμπτον θα πρέπει να θεωρείται ο Μαριό Λεμινά. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκαμπονέζου μέσου έναντι 18.000.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 23χρονος χαφ αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για την Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η "Γιούβε" τον είχε αποκτήσει το περυσινό καλοκαίρι έναντι 9.800.000 ευρώ απ' τη Μαρσέιγ (είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ιταλική ομάδα τη σεζόν 2015/16) και κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να τον πουλήσει σχεδόν με τα διπλάσια χρήματα.

Την περυσινή σεζόν ο Λεμινά σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 29 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με την "μπιανκονέρο" φανέλα, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ