PREMIER LEAGUE

Συγκινημένος για το "θαύμα" της Λέστερ ο Λίνεκερ

Συγκινημένος για το "θαύμα" της Λέστερ ο Λίνεκερ

Ο Γκάρι Λίνεκερ άνοιξε σαμπάνιες σπίτι του για να γιορτάσει τον τίτλο της Λέστερ και ξεκαθάρισε πως θα βγει μόνο με τα εσώρουχα στην εκπομπή του, όπως είχε υποσχεθεί σε περίπτωση που η ομάδα του Ρανιέρι έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Η Λέστερ αποτελεί πέρα από την γενέτειρα του Γκάρι Λίνεκερ και την πρώτη μεγάλη ποδοσφαιρική αγάπη του, αφού σε αυτήν ξεκίνησε την καριέρα του (95 γκολ πέτυχε με τη φανέλα της), και όπως γίνεται αντιληπτό ήταν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στο Νησί το βράδυ της Δευτέρας.

Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ παρακολούθησε από την τηλεόραση του σπιτιού του, μαζί με τους τρεις γιους του, το Τσέλσι-Τότεναμ, και το φινάλε έφερε έκρηξη χαράς, με τον Λίνεκερ να ανοίγει σαμπάνιες για να γιορτάσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

"Η Λέστερ κατέκτησε την Premier League. Το μεγαλύτερο αθλητικό σοκ στη ζωή μου και είναι μόνο η ομάδα μου", έγραψε μετά το ματς 55χρονος πρώην άσος, ο οποίος μόλις έγινε το 2-2 από τον Εντέν Αζάρ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "Δεν μπορώ να αναπνεύσω".

Όσο για το γεγονός ότι έχει φορέσει για τρία χρόνια και τη φανέλα της Τότεναμ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη στάση του πριν την έναρξη του ντέρμπι στο "Stamford Bridge" γράφοντας: "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε η στιγμή που δεν θα ήθελε η Τότεναμ να νικήσει την Τσέλσι. Ίσως φαίνεται πως είμαι κατά μία έννοια παραδόπιστος αλλά αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ".

Φυσικά ο Λίνεκερ δεν ξέχασε την υπόσχεσή του πως θα έβγαινε μόνο με το εσώρουχό του στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής "Match Of The Day" (το είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο) και ξεκαθάρισε πως θα το πράξει στην αρχή της νέας σεζόν. Φρόντισε μάλιστα να το υπενθυμίζει η πρώην σύζυγός του Ντάνιελ Μπαξ, εκφράζοντας την ελπίδα της να βγει με... κάτασπρα εσώρουχα!

Τέλος, ο Λίνεκερ δεν ξέχασε το... κράξιμο που έριξε στον Ρανιέρι όταν ήρθε στην Λέστερ και δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας πως εννοούσε κάτι άλλο (κάνοντας πλάκα πάντα).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ