PREMIER LEAGUE

Συνελήφθη ο Άνταμ Τζόνσον για σεξ με 15χρονη

Συνελήφθη ο Άνταμ Τζόνσον για σεξ με 15χρονη

Ο 27άχρονος διεθνής Άγγλος εξτρέμ της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με 15χρονη.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία μετά την αποκάλυψη της "Sun" ότι συνελήφθη , ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, τη Δευτέρα με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με ανήλικη, συγκεκριμένα 15χρονη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή τη Δεύτερα και βρήκε στην κατοχή του όπλο, για το οποίο όμως φέρει άδεια.

"Τρία οχήματα της ασφάλειας κι ένα φορτηγάκι εμφανίστηκαν στο σημείο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αστυνομικοί, αλλά όλοι τους φορούσαν μαύρα. Δεν έχω δει καθόλου τον παίκτη. Υπέθεσα ότι είχε γίνει διάρρηξη. Απ' όσο γνωρίζω ζει με τη σύντροφό του", δήλωσε γείτονας του ποδοσφαιριστή.

Ο Άνταμ Τζόνσον είναι ηλικίας 27 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μίντλεσμπρο, στην οποία έμεινε (με εξαίρεση του ενδιάμεσους δανεισμούς σε Λιντς και Γουότφορντ) μέχρι και το 2010.

Τότε έγινε κάτοικος Μάντσεστερ, φορώντας τη φανέλα της Σίτι, μέχρι και το 2012, όταν και αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ, στην οποία αγωνίζεται μέχρι τώρα. Έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, έχει μάλιστα πετύχει δύο γκολ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ