PREMIER LEAGUE

Στοιχηματικές υποψίες για την αλλαγή του Τέρι στο Τσέλσι - Σάντερλαντ!

Chelsea captain John Terry applauds the fans wearing his winners medal after they won the league, following the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea captain John Terry applauds the fans wearing his winners medal after they won the league, following the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τζον Τέρι αντικαταστάθηκε στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ερευνά τυχούσες υποψίες για εμπλοκή στοιχηματισμού.

Αποχαιρέτησε τους φίλους της Τσέλσι, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ για την 38η αγωνιστική της Premier League. Ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των "μπλε", αλλά ο Αντόνιο Κόντε τον πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 26ο λεπτό για να δώσει τη θέση του στον Κέιχιλ.

Ο Τέρι φορά τον αριθμό "26", αλλά αυτό μπορεί και να μην έχει σχέση. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ερευνά τυχούσες υποψίες για εμπλοκή στοιχηματισμού στην αλλαγή του Τέρι.

Ο ίδιος, ωστόσο, φρόντισε να διασκεδάσει τις υποψίες που έχουν συσσωρευθεί: "Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή. Το συμφωνήσαμε. Του είπα να παίξω 26 λεπτά και να βγω", υποστήριξε με δηλώσεις του στο Sky Sports.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ