PREMIER LEAGUE

Στο "Βιβλίο Γκίνες" οι Τσεχ και Μπάρι

Στο "Βιβλίο Γκίνες" οι Τσεχ και Μπάρι

Οι Πετρ Τσεχ και Γκάρεθ Μπάρι κέρδισαν μία θέση στη νέα έκδοση του "Βιβλίου Γκίνες" χάρη στα κατορθώματά τους στην Premier League.

Μία θέση στο "Βιβλίο Γκίνες" της νέας χρονιάς κέρδισαν ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ κι ο αμυντικός χαφ της Έβερτον, Γκάρεθ Μπάρι. Ο Τσέχος γκολκίπερ έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 181 παιχνίδια της Premier League, τα περισσότερα από κάθε άλλον τερματοφύλακα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Μπάρι έχει αρχίσει στη βασικά ενδεκάδα των Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον σε 580 παιχνίδια, το οποίο αποτελεί ρεκόρ. Την Τρίτη (11/10) οι δύο ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες, το βιβλίο του 2017, ενώ απάντησαν και σ' ένα quiz.

Εκτός απ' τους δύο προαναφερθέντες, στην καινούργια έκδοση του "Βιβλίου Γκίνες" βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Κριστιάνο Ρονάλντο (ο αθλητής με τους περισσότερους followers στο twitter), Λέστερ Σίτι (μεγαλύτερη άνοδος θέσεων στην Premier League σε μία σεζόν) και Μαξ Φερστάπεν (ο νεότερος πιλότος που κέρδισε αγώνα της Formula 1).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ