Στο τραπέζι για ανανέωση Έβερτον και Μιραλάς - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Στο τραπέζι για ανανέωση Έβερτον και Μιραλάς

Στο τραπέζι για ανανέωση Έβερτον και Μιραλάς

Σύμφωνα με τον Guardian, ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός, Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Έβερτον προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Συνάντηση του 27χρονου διεθνούς Βέλγου επιθετικού, Κέβιν Μιραλάς, με τη διοίκηση της Έβερτον αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα πάντα με τον Guardian, και με έναν άλλον παίκτη της Έβερτον, τον Τζέιμς ΜακΚάρθι. Ο Κέβιν Μιραλάς έχει απασχολήσει τη μεταγραφική επικαιρότητα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα σε αυτές και του Ολυμπιακού.

Από τους "ερυθρόλευκους", δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει κρούση για την επιστροφή του Βέλγου επιθετικού στον Πειραιά. Φαίνεται ότι η ανανέωση με την Έβερτον είναι πιθανό σενάριο, ωστόσο -  όπως επισημαίνει και ο Guardian -  το μέλλον του "είναι αβέβαιο", πράγμα που σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24