PREMIER LEAGUE

Στην Τότεναμ μέχρι το 2022 ο Χάρι Κέιν

Στην Τότεναμ μέχρι το 2022 ο Χάρι Κέιν
Κέιν

Ύστερα από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών, Τότεναμ και Χάρι Κέιν έδωσαν τα χέρια και ο διεθνής Άγγλος επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022. Ο 23χρονος θα αμείβεται με 146.000 ευρώ την εβδομάδα.

Συμβόλαιο μέχρι το 2022 υπόγραψε στην Τότεναμ ο Χάρι Κέιν. Η ομάδα της Αγγλίας επισημοποίησε το deal, με το οποίο ο 23χρονος Άγγλος αυξάνει κατά πολύ τις αποδοχές του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, για κάθε εβδομάδα ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 146.000 ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ο Κέιν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Premier League, καθώς σημείωσε 25 τέρματα. Αποτελεί γέννημα - θρέμμα της Τότεναμ, από την ακαδημία της οποίας μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Έκανε το ντεμπούτο του στους άνδρες τον Αύγουστο του 2011, σε αγώνα του Europa League κόντρα στη Χαρτς.

Έκτοτε έχει καταγράψει 137 συμμετοχές και 70 γκολ. Με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει αγωνιστεί 17 φορές και έχει πετύχει 5 γκολ. "Είναι απίθανο. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπώ αυτή την ομάδα και τι νιώθω για αυτό το κλαμπ. Η υπογραφή νέου συμβολαίου είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα. Έχουμε εξαιρετική και νεανική ομάδα" ανέφερε ο Κέιν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ