PREMIER LEAGUE

Στην Premier League η Γουλβς

Wolverhampton Wanderers' Morgan Gibbs-White heads during the Sky Bet Championship match at Molineux, Wolverhampton, Tuesday, April 3, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Γουλβς (Nigel French/PA via AP) AP

Η Γουλβς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Premier League. Η Φούλαμ ισοφαρίστηκε στο 94' από τη Μπρέντφορντ και ως εκ τούτου η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα παίζει τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Στην Premier League θα συμμετάσχει τη σεζόν 2018-2019 η Γουλβς. Το Σάββατο (14/4) η Φούλαμ ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 94' από τη Μπρέντφορντ, εξέλιξη που οδήγησε τους "λύκους" στον μαθηματικό προβιβασμό.

Μετά το 1-1, η τρίτη Φούλαμ έμεινε στο -10 από τη Γουλβς (92 βαθμοί) και ως εκ τούτου στα τρία παιχνίδια που της έμειναν δεν προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά. Προπονητής της Γουλβς είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, άλλοτε συνεργάτης του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Κάρντιφ (83 βαθμοί) νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Νόριτς. Την απευθείας άνοδο στην Premier League κατακτούν οι δύο πρώτοι της Championship.

(Nigel French/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ