PREMIER LEAGUE

Στην Κρίσταλ Πάλας o Mπεντεκέ

Στην Κρίσταλ Πάλας o Mπεντεκέ

Λίβερπουλ και Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του 25χρονου διεθνούς Βέλγου επιθετικού, Κριστιάν Μπεντεκέ, από την πρώτη στη δεύτερη. Έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "αετών".

Είχε προαναγγελθεί από τα μέσα της εβδομάδας ωστόσο έμενε να βρεθεί η "χρυσή τομή". Αυτή φαίνεται - σύμφωνα με τα δημοσιεύματα - ότι βρέθηκε στα 27.000.000 λίρες (συν 5.000.000 λίρες ως μπόνους) συνολικά δηλαδή και βάσει ισοτιμίας περί τα 37.000.000 ευρώ και ήρθαν οι ανακοινώσεις.

Ο 25χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, Κριστιάν Μπεντεκέ, είναι παίκτης της Κρίσταλ Πάλας όπως ανακοίνωσε τόσο η νέα του ομάδα όσο και η πρώην του - πλέον - Λίβερπουλ.

Στην Κρίσταλ Πάλας o Mπεντεκέ

Ο Μπεντεκέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "αετούς", οι εβδομαδιαίες αποδοχές του ανέρχονται στα 138.000 ευρώ, ενώ είναι και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Λονδίνου, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες των Τάουνσεντ, Καμπάιγ, Γουίκαμ και ΜακΆρτουρ.

Παράλληλα, συμπίπτει να είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Λίβερπουλ (πίσω από τις αντίστοιχες των Σουάρες, Τόρες και Στέρλινγκ), η οποία ευχήθηκε καλή τύχη στον Βέλγο φορ.



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ