PREMIER LEAGUE

Στην... έξοδο ο Φάμπρεγας

Στην... έξοδο ο Φάμπρεγας

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας, μιας και δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αντόνιο Κόντε. Πλέον, οι "μπλε" αναζητούν στην αγορά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το πιθανό κενό.

Έξω απ' τα πλάνα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται απ' τον Ιταλό κόουτς, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Βέβαια, η φημολογία περί αποχώρησής του έχει ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν, μιας κι έχει αγωνιστεί βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, πήρε φανέλα βασικού στην εκτός έδρας ήττα της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ (3-0). Συμμετείχε για 55 λεπτά, δίχως όμως να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κόντε.

Στην κακοδαιμονία του ήρθε να προστεθεί κι ο τραυματισμός που αποκόμισε σε προπόνηση πριν ένα μήνα. Ως εκ τούτου, ο Αντόνιο Κόντε στρέφει το βλέμμα του σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και να κάνουν τη διαφορά.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ (2003-2011), Μπαρτσελόνα (2011-2014), ενώ βρίσκεται στην Τσέλσι απ΄το καλοκαίρι του 2014. Στη μέχρι τώρα πορεία του στους "μπλε" έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές σε 75 εμφανίσεις. Επιπλέον, αγωνίζεται στην εθνική Ισπανίας απ' το 2006. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει κατακτήσει δύο Euro (2008, 2012) κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ