PREMIER LEAGUE

Στην Αγγλία ο Ενζονζί, φήμες για Άρσεναλ και Έβερτον

Stoke City's Steven Nzonzi, centre, controls the ball in front of Chelsea's Oscar during an English FA Cup 4th round soccer match at the Stamford Bridge ground in London, Sunday, Jan. 26, 2014. Chelsea won the match 1-0.(AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Stoke City's Steven Nzonzi, centre, controls the ball in front of Chelsea's Oscar during an English FA Cup 4th round soccer match at the Stamford Bridge ground in London, Sunday, Jan. 26, 2014. Chelsea won the match 1-0.(AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Στην Αγγλία ταξίδεψε ο ''κομμένος'' από τη Σεβίλλη, Στεβέν Ενζονζί, για τον οποίο φημολογείται πως ενδιαφέρονται οι Άρσεναλ και Έβερτον.

O Στεβέν Ενζονζί αποτελούσε μέχρι πρότινος έναν από τους στυλοβάτες της Σεβίλλης, με πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Τη φετινή σεζόν ο Γάλλος μέσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Εδουάρδο Μπερίσο, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Ο 28χρονος Ενζονζί έχει ήδη αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, με προορισμό το Λονδίνο.

Η μετακίνηση του σε ομάδα της Premier League θεωρείται δεδομένη, όπως αναφέρει η ''Marca''. Υποψήφιοι για την απόκτηση του 28χρονου φέρονται να είναι οι Άρσεναλ και Έβερτον. Μάλιστα, η ομάδα του Λίβερπουλ έχει ένα μεγάλο πελονέκτημα σε σχέση με την ομάδα του Βενγκέρ, το οποίο ακούει στο όνομα Σαμ Άλαρνταϊς. Ο 63χρονος νέος τεχνικός της Έβερτον είχε συνεργαστεί με τον Ενζονζί στη Μπλάκμπερν το 2009-10. Το γεγονός αυτό ίσως παίξει το ρόλο του στην τελική απόφαση του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ο Στεβέν Ενζονζί γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1988 στο Κολόμπ της Γαλλίας. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί, πριν μεταπηδήσει σ' αυτές της Αμιάν. Στην ομάδα της Βόρειας Γαλλίας έκανε τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές πριν μετακομίσει στην Αγγλία και τη Μπλάκμπερν, όπου έμεινε από το 2009 έως το 2012. Ακολούθησε η Στόουκ, πριν μετακομίσει στη La Liga και τη Σεβίλλη. Με την εθνική ομάδα έχει 2 συμμετοχές, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στις 2 Νοεμβρίου στη φιλική νίκη 2-0 επί της Ουαλίας.

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ