PREMIER LEAGUE

Στη Σάντερλαντ ο Κόουλμαν

Στη Σάντερλαντ ο Κόουλμαν

Στον πάγκο της Σάντερλαντ προσελήφθη ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος παραιτήθηκε από τον πάγκο της εθνικής Ουαλίας. O Βρετανός τεχνικός έχει περάσει και από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας τη σεζόν 2011-12.

Στην Championship και τη Σάντερλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Κόουλμαν. Ο 47χρονος τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο της εθνικής Ουαλίας για να αναλάβει τις ''μαύρες γάτες'', αντικαθιστώντας τον Σίμον Γκρέισον.

Ο Κόουλμαν έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς η Σάντερλαντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Championship με μόλις 11 βαθμούς.

"Ο σύλλογος διεξάγει προσπάθειες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ώστε να βρει την κατάλληλη λύση για τον πάγκο της ομάδας. Ο Κρις ήταν η καλύτερη επιλογή", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Σάντερλαντ, Μάρτιν Μπέιν.

"Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να έχουμε την καλύτερη προσαρμογή και για να μας δείξει τις δυνατότητες που μπορούν να υπάρξουν εδώ", δήλωσε ο Κόουλμαν.

Το πρώτο παιχνίδι του Ουαλού προπονητή είναι την ερχόμενη Τρίτη (21/11) με αντίπαλο την Άστον Βίλα εκτός έδρας.

Ο Κρις Κόουλμαν παραιτήθηκε από την εθνική ομάδα της Ουαλίας, έχοντας φτάσει ως τα ημιτελικά του Euro 2016, ενώ έχει και ένα μικρό πέρασμα από τα μέρη μας. Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2011 προσελήφθη στον πάγκο της Λάρισας, μένοντας ως τον Ιανουάριο του 2012. Συνολικά, πρόλαβε να καθίσει σε 12 παιχνίδια στον πάγκο των Θεσσαλών, έχοντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Photo Credits: Sunderland AFC Twitter

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ