PREMIER LEAGUE

Στη Λέστερ μέχρι το 2020 ο Ρανιέρι

Στη Λέστερ μέχρι το 2020 ο Ρανιέρι

Σε νέο συμβόλαιο στη Λέστερ, στο οποίο οι ετήσιες αποδοχές του θα διπλασιαστούν, συμφώνησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Υπέγραψε μέχρι το 2020 ο Ιταλός προπονητής.

Πολλοί φίλοι της Λέστερ δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Κλάουντιο Ρανιέρι την περασμένη σεζόν, ωστόσο οι καταπληκτικές εμφανίσεις των "αλεπούδων" και η κατάκτηση του τίτλου στην Premier League διαμόρφωσαν άλλα δεδομένα.

Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο στους πρωταθλητές Αγγλίας, μέχρι το 2020, στο οποίο οι ετήσιες αποδοχές του θα διπλασιαστούν. Για κάθε χρόνο λοιπόν ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής θα λαμβάνει 3 εκατ. λίρες, δηλαδή 3,5 εκατ. ευρώ.

Στο νέο συμβόλαιο, μάλιστα, δεν θα προβλέπεται καμία αποζημίωση, σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία. Ο 64χρονος Ρανιέρι ανέφερε: " Αυτή η ενέργεια που υπάρχει σε αυτό το κλαμπ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι χαρούμενος και υπερήφανος. Την περασμένη σεζόν το πνεύμα και η σκληρή δουλειά μας βοήθησαν να κάνουμε κάτι μαγικό".

Σημειώνεται ότι προτού υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ιταλός, δεσμευόταν για ακόμα δύο χρόνια στο "King Power Stadium". Η εξέλιξη της Τετάρτης (10/8) ήταν ανταμοιβή για ό,τι σπουδαίο πέτυχε την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Το πρωτάθλημα της Premier League ξεκινά το Σάββατο (13/8) και η Λέστερ αντιμετωπίζει τη Χαλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ