Στη Λέστερ μέχρι το 2020 ο Ρανιέρι - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Στη Λέστερ μέχρι το 2020 ο Ρανιέρι

Στη Λέστερ μέχρι το 2020 ο Ρανιέρι

Σε νέο συμβόλαιο στη Λέστερ, στο οποίο οι ετήσιες αποδοχές του θα διπλασιαστούν, συμφώνησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Υπέγραψε μέχρι το 2020 ο Ιταλός προπονητής.

Πολλοί φίλοι της Λέστερ δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Κλάουντιο Ρανιέρι την περασμένη σεζόν, ωστόσο οι καταπληκτικές εμφανίσεις των "αλεπούδων" και η κατάκτηση του τίτλου στην Premier League διαμόρφωσαν άλλα δεδομένα.

Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο στους πρωταθλητές Αγγλίας, μέχρι το 2020, στο οποίο οι ετήσιες αποδοχές του θα διπλασιαστούν. Για κάθε χρόνο λοιπόν ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής θα λαμβάνει 3 εκατ. λίρες, δηλαδή 3,5 εκατ. ευρώ.

Στο νέο συμβόλαιο, μάλιστα, δεν θα προβλέπεται καμία αποζημίωση, σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία.  Ο 64χρονος Ρανιέρι ανέφερε: "Αυτή η ενέργεια που υπάρχει σε αυτό το κλαμπ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι χαρούμενος και υπερήφανος. Την περασμένη σεζόν το πνεύμα και η σκληρή δουλειά μας βοήθησαν να κάνουμε κάτι μαγικό".

Σημειώνεται ότι προτού υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ιταλός, δεσμευόταν για ακόμα δύο χρόνια στο "King Power Stadium". Η εξέλιξη της Τετάρτης (10/8) ήταν ανταμοιβή για ό,τι σπουδαίο πέτυχε την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Το πρωτάθλημα της Premier League ξεκινά το Σάββατο (13/8) και η Λέστερ αντιμετωπίζει τη Χαλ.

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24