PREMIER LEAGUE

Στα... πιτς ως το φινάλε της σεζόν ο Αφελάι

Stoke City manager Mark Hughes, left, and Stokes Ibrahim Afellay during the English Premier League soccer match between Stoke City and Manchester United at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Stoke City manager Mark Hughes, left, and Stokes Ibrahim Afellay during the English Premier League soccer match between Stoke City and Manchester United at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Στόουκ, Ιμπραχίμ Αφελάι, θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο.

Δεν θα παίξει στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν ο Ιμπραχίμ Αφελάι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Στόουκ, Ιμπραχίμ Αφελάι, υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να πατήσει χορτάρι στα υπόλοιπα ματς της Premier League.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην δράση τον Δεκέμβριο από τραυματισμό, όμως μπαίνει και πάλι στα... πιτς για ένα μήνα τουλάχιστον. Ο προπονητής του, Μαρκ Χιουζ, δεν πιστεύει ότι θα ξαναπαίξει την τρέχουσα σεζόν και σχολίασε σχετικά:

"Δυστυχώς, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες. Πήγε στη Βαρκελώνη για να δει τον χειρουργό, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Με έξι παιχνίδια να απομένουν, είναι αμφίβολο ότι θα τον δούμε ξανά φέτος".

AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ