PREMIER LEAGUE

Στα άκρα η σχέση Λέστερ - Μαχρέζ

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Πρόστιμο 200.000 λιρών επέβαλλε η διοίκηση της Λέστερ στον Μαχρέζ, που εξακολουθεί να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι "αλεπούδες" δεν ξέρουν καν που βρίσκεται ο παίκτης.

Αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια της Λέστερ εξακολουθεί να είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε ο Αλγερινός να αντιδράσει μετά την άρνηση της ομάδας του να τον πουλήσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοίκηση των "αλεπούδων" επέβαλλε ήδη στον παίκτη πρόστιμο που ισοδυναμεί με τις απολαβές δύο εβδομάδων. Και αυτό για τον Μαχρέζ σημαίνει μείον 200.000 λίρες! Την ίδια στιγμή ο σύλλογος δεν έχει ιδέα που βρίσκεται ο παίκτης και υπάρχει έκδηλη ανησυχία, αφού δεν μπορεί να ενημερώσει την επιτροπή ελέγχου ντόπινγκ για την ακριβή τοποθεσία του 27χρονου εξτρέμ. Κάτι που μπορεί να φέρει κι άλλα προβλήματα στον Μαχρέζ.

Πάντως -και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει φέρει αναστάτωση στον σύλλογο- οι συμπαίκτες του και ο Πιέλ, μετά την αρχική απογοήτευση τους για την συμπεριφορά του Μαχρέζ, μοιάζουν διατεθειμένοι να καλωσορίσουν τον Αλγερινό εφόσον βρεθεί λύση και επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

(Nick Potts/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ