PREMIER LEAGUE

Σπάνια κίνηση από τον Ρανιέρι

Σπάνια κίνηση από τον Ρανιέρι

Στον Κλάουντιο Ρανιέρι χρεώνεται το καλό ξεκίνημα της Λέστερ, όμως σε εκείνος σε σπάνια δήλωση έδωσε τα εύσημα στον πρώην προπονητή της ομάδας, Νάιτζελ Πίρσον.

Οι απόψεις για τις ικανότητες του προπονητή Ρανιέρι διίστανται. Άλλοι τον θεωρούν καλό και άλλοι κακό. Σίγουρα όμως όλοι αναγνωρίζουν ότι αν μη τι άλλο είναι ένας τζέντλεμαν και αυτό φρόντισε να το αποδείξει για μία ακόμα φορά.

Ο Ιταλός τεχνικός μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τον πάγκο της εθνικής ομάδας βρήκε την επόμενη προπονητική του Ιθάκη στην Λέστερ.

Οι "αλεπούδες" έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος τη σεζόν και μετρούν επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες. Όπως είναι φυσιολογικό ο Κλάουντιο Ρανιέρι χρεώνεται τη συγκεκριμένη επιτυχία, όμως εκείνος σε δηλώσεις του έδειξε άλλους ως υπεύθυνους.

Ο 63χρονος προπονητής αφού αποθέωσε τους παίκτες του και το σύλλογο, φρόντισε να αποδώσει μέρος της επιτυχίας στον προηγούμενο τεχνικό της ομάδας, Νάιτζελ Πίρσον. "Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς που ήταν πριν από εμένα, στον προπονητή, τους παίκτες και τον σύλλογο. Ξέρω πολύ καλά ότι υπήρχε ένα πολύ καλό πνεύμα και καλό κλίμα στα αποδυτήρια" είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

Όπως και να το δει κανείς το να απονέμει εύσημα ένας νέος προπονητής στον προκάτοχό του δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ