PREMIER LEAGUE

Σμόλινγκ: "Ο Μουρίνιο δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που θα τους κοιτάμε να παίρνουν τον τίτλο"

Manchester United's Chris Smalling, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Chris Smalling, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) (AP PHOTO/MATT DUNHAM)

Μια ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ντέρμπι του Μάντσεστερ ήταν αρκετή σύμφωνα με τον Κρις Σμόλινγκ για να πεισμώσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Το γκολ του Κρις Σμόλινγκ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τη νίκη στους "κόκκινους διαβόλους" και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός των "κόκκινων" είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Άλλωστε ήταν αυτός που είχε χάσει τον Κομπανί στο πρώτο γκολ και ήθελε να επανορθώσει. Ο Σμόλινγκ στάθηκε σε μια ατάκα που είπε ο Μουρίνιο στα αποδυτήρια ζητώντας από τους παίκτες του να μην στέκονται σαν κλόουν βλέποντας τη Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: "Όταν έχει κάνεις ένα λάθος θέλεις μια ευκαιρία για να επανορθώσεις. Μπορούσες να δεις την ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ και είμαι χαρούμενος που πρόσφερα".

Ο Άγγλος αμυντικός συνέχισε λέγοντας:

"Πήγαμε στο ημίχρονο νοιώθοντας λυπημένοι για την απόδοση μας και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με περηφάνια στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας".

Και ολοκλήρωσε με την ατάκα του Μουρίνιο σημειώνοντας:

"Ο προπονητής μας δεν είχε να μας πει πολλά επειδή ξέραμε ότι είχαμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που απλά θα τους κοιτάμε να κερδίζουν το τρόπαιο τους".

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Matt Dunham)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ