PREMIER LEAGUE

Σκόουλς: "Η Άρσεναλ δεν έχει @ρχίδι@"

Σκόουλς: "Η Άρσεναλ δεν έχει @ρχίδι@"
© REUTERS

Ο Πολ Σκόουλς πίστεψε πως με Μεσούτ Εζίλ και Πετρ Τσεχ θα αποκτήσει νοοτροπία νικητή, αλλά τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει @ρχίδι@ για να κατακτήσει την Premier League

Η ήττα της Τότεναμ στην έδρα της Γουέστ Χαμ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη, λόγω της δυναμικής των "σφυριών" που διεκδικούν θέση στην 4άδα, αλλά η ήττα της Άρσεναλ στο Λονδίνο από την Σουόνσι είναι μεγάλη έκπληξη και σύμφωνα με τον Πολ Σκόουλς δείχνει πολλά πράγματα.

"Μπορούν να βάλουν εικονικά την Άρσεναλ σε αυτό το εκτός έδρας ματς και να νικήσει", αναφέρει ο άλλοτε άσος της ManUtd αναφερόμενος στο ματς των "κανονιέρηδων" που ακολουθεί στην έδρα της Τότεναμ και συνεχίζει: "Το ερώτημα είναι: Έχει η Άρσεναλ τον τσαμπουκά να πάρει αυτό το ματς έπειτα από τις δύο σερί ήττες που είχε; Αμφιβάλω πως έχει τον τσαμπουκά ή τα @ρχίδι@ για να το κάνει".

Σκόουλς: "Η Άρσεναλ δεν έχει @ρχίδι@"
© KEVIN QUIGLEY

"Φέτος νόμιζα πως έχοντας και Εζίλ και Τσεχ θα αποκτούσαν λίγο μέταλλο και θα μπορούσαν να πάρουν το πρωτάθλημα. Πάλι όμως έδειξαν πως τους λείπει ο τσαμπουκάς και δεν μπορούν να πάρουν τα μεγάλα ματς".

Σκόουλς: "Η Άρσεναλ δεν έχει @ρχίδι@"

"Νομίζω πως αν δεν κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα ο Αρσέν Βενγκέρ θα έχει πρόβλημα, θα έχει έντονη πίεση", συμπλήρωσε ο Σκόουλς στο "BT Sport".

Σκόουλς: "Η Άρσεναλ δεν έχει @ρχίδι@"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ