PREMIER LEAGUE

Σκέψη για διακοπή 2 εβδομάδων μέσα στο χειμώνα

Σκέψη για διακοπή 2 εβδομάδων μέσα στο χειμώνα

Το ενδεχόμενο διακοπής της Premier League μέσα στο χειμώνα για δύο εβδομάδες, εξετάζουν οι άνθρωποι του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Bundesliga "κατεβάζει ρολά" για περίπου έναν μήνα μέσα στην καρδιά του χειμώνα όμως δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια από τώρα να έχουμε μίνι διακοπή σε ένα ακόμα από τα προηγμένα ποδοσφαιρικα πρωταθλήματα (το κορυφαίο κατά πολλούς), το αγγλικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος (Premier League) θα έχουν συνάντηση με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδια (Football Association) όπου θα συζητήσουν την προοπτική διακοπής της αγωνιστικής δράσης για να βοηθήσουν τους παίκτες να πάρουν μερικές "ανάσες".

Το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει όπως έχει η Boxing Day (η καθιερωμένη αγωνιστική την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων) όπως και η αγωνιστική της Πρωτοχρονιάς και θα υπάρξει πρόταση για διακοπή 2 εβδομάδες αμέσως μετά, ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν στη δράση με τους αγώνες του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σκέψη για διακοπή 2 εβδομάδων μέσα στο χειμώνα

Η μία σκέψη για να "χωρέσει" και η διακοπή στο πρόγραμμα της σεζόν είναι να καταργηθούν οι επαναληπτικοί στο Κύπελλο Αγγλίας, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την αγγλική FA, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και η πρόταση για επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πάντως ότι το υπάρχον φορτωμένο καλεντάρι αποτελεί "βραχνά" για τις ομάδες με πολλές υποχρεώσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα παραταχθεί με τη "δεύτερη ομάδα" στο Κύπελο Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι ενόψει του αγώνα της με τη Ντινάμο Κιέβου στο Champions League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ