PREMIER LEAGUE

Σίλβα: "Θα αποφασίσω το καλύτερο για την καριέρα μου"

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) AP

O Μάρκο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν για τη Χαλ, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά στο μέλλον του.

Η Χαλ Σίτι, παρότι πραγματοποίησε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, ειδικά απ' την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μάρκο Σίλβα, δεν κατάφερε να παραμείνει στην Premier League. Μάλιστα, την Κυριακή (21/05) γνώρισε το διασυρμό με 7-1 απ' την Τότεναμ, με αποτέλεσμα η χρονιά να ολοκληρωθεί με άσχημο τρόπο.

Τη Δευτέρα (22/05) ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν και εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά στο μέλλον του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την Τετάρτη (24/05) θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα, όπου και θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει ή όχι στις "τίγρεις".

"Θα συζητήσω με τους ιδιοκτήτες την Τετάρτη και μετά θα μιλήσω στους παίκτες και τους φιλάθλους. Πρέπει να σκεφτώ και να δω ποια είναι η καλύτερη επιλογή, όχι μόνο για το σύλλογο, αλλά και για εμένα ως προπονητή για την καριέρα μου. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές. Πρέπει να αποφασίσω. Ο σύλλογος πρέπει να γνωρίζει άμεσα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν", ήταν το σχόλιό του.

Photo Credits: Danny Lawson/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ