PREMIER LEAGUE

Σε "συναγερμό" το Μάντσεστερ για τον Ομπαμεγιάνγκ

Σε "συναγερμό" το Μάντσεστερ για τον Ομπαμεγιάνγκ

Το μέλλον του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ είναι αβέβαιο, με αποτέλεσμα η Σίτι κι η Γιουνάιτεντ να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί για δεύτερη σερί σεζόν το "βαρύ πυροβολικό" της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς σε 18 αναμετρήσεις έχει πετύχει ισάριθμα γκολ. Όπως είναι λογικό, οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στα... ραντάρ τους τον Γκαμπονέζο επιθετικό, ο οποίος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αισθάνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η περίπτωση του 27χρονου άσου δεν αφήνει ασυγκίνητες της Γιουνάιτεντ και Σίτι, ενώ η δήλωση του σε γερμανικό ΜΜΕ, ήρθε να "φουντώσει" τα σενάρια ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού. Ο Ομπαμεγιάνγκ υποστήριξε πως δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στη Βεστφαλία και την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να σημάνει... συναγερμός στο Μάντσεστερ.

"Δεν γνωρίζω αν θα μείνω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίξω καλό ποδόσφαιρο φέτος. Πέρυσι πέτυχα 18 γκολ πριν τα Χριστούγεννα. Ελπίζω να τα πάω καλύτερα φέτος, αλλά παράλληλα θέλω να επικεντρωθώ στο δεύτερο μισό της σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο στράικερ της Ντόρτμουντ.

Βέβαια, η Σίτι κι η Γιουνάιτεντ δεν τρέχουν μόνες τους, αφού ο Γκαμπονέζος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Όσον αφορά στους Βεστφαλούς, δεν είναι αρνητικοί να τον παραχωρήσουν, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι ο γερμανικός σύλλογος φέρεται να ζητούσε περίπου 100.000.000 για την παραχώρησή του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ