PREMIER LEAGUE

Σε απολογία για βίαιη συμπεριφορά οι Ιμπραχίμοβιτς και Μινγκς

Σε απολογία για βίαιη συμπεριφορά οι Ιμπραχίμοβιτς και Μινγκς

Η FA κάλεσε σε απολογία τους Ζλάνταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Τάιρον Μινγκς για το επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπόρνμουθ. Κινδυνεύουν με "βαριά καμπάνα" οι δύο παίκτες.

Όπως αναμενόταν, το περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Τάιρον Μινγκς στην αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπόρνμουθ δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τους ανθρώπους της FA.

Η Αγγλική Ομοσπονδία έκανε χρήση του βίντεο και κάλεσε σε απολογία τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κινδυνεύουν με "βαριά καμπάνα", αφού κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά. Θυμίζουμε πως ο αμυντικός της Μπόρνμουθ πάτησε ηθελημένα στο κεφάλι τον σούπερ σταρ των "Κόκκινων Διαβόλων", ο οποίος λίγο αργότερα "απάντησε", ρίχνοντάς του μία "εγκληματική" αγκωνιά κατά τη διάρκειας μίας εναέριας μονομαχίας του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που κριθούν "ένοχοι", ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να λείψει από τρία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, ενώ για τον Μινγκς η τιμωρία μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Οι δύο ποδοσφαιριστές πρέπει να απολογηθούν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (07/03).

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ