PREMIER LEAGUE

Σατσίρι: "Ο Γκουαρδιόλα σε αφήνει στον πάγκο, χωρίς να σου εξηγεί"

Σατσίρι: "Ο Γκουαρδιόλα σε αφήνει στον πάγκο, χωρίς να σου εξηγεί"

Η Στόουκ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Σατσίρι βρίσκει ως αντιμέτωπο τον πρώην τεχνικό του στην Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, από τον οποίον όπως παραδέχθηκε δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Συνυπήρξαν δύο χρόνια στο Μόναχο. Τζερντάν Σατσίρι και Πεπ Γκουαρδιόλα δούλεψαν μαζί στην Μπάγερν και το Σάββατο (14:30) αναμετρώνται ως αντίπαλοι στο Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 24χρονος διεθνής Ελβετός εξτρέμ της γηπεδούχου δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Καταλανό τεχνικό των "πολιτών", υποστηρίζοντας πως δεν εξηγεί στους εκάστοτε αναπληρωματικούς της ομάδας του, τον λόγο που τους αφήνει στον πάγκο.

"Είναι καλός προπονητής όσον αφορά στο τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η επικοινωνία του μαζί μου δεν ήταν καλή. Ο Γκουαρδιόλα δεν εξηγεί στους ποδοσφαιριστές γιατί τους αφήνει στον πάγκο. Βεβαίως, αυτό είναι δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν αυτός δουλεύει και προπονείται καλά. Ειδικά, όταν λέει στα ΜΜΕ ότι ο παίκτης είναι καλός, είναι ο καλύτερος παίκτης. Αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο έντονο. Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και οι καλύτεροι προπονητές είναι εδώ"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ