PREMIER LEAGUE

Ρεκόρ μεταγραφής με Πρέπερ η Μπράιτον

Ρεκόρ μεταγραφής με Πρέπερ η Μπράιτον

Η Μπράιτον απέκτησε τον Ντέιβι Πρέπερ από την Αϊντχόφεν έναντι 12.000.000 ευρώ, ποσό που καθιστά τον 25χρονο Ολλανδό ως την ακριβότερη μεταγραφική προσθήκη στην ιστορία των "seagulls".

O 25χρονος Ολλανδός διεθνής μέσος, Ντέιβι Πρέπερ, θα είναι παίκτης της Μπράιτον για τις επόμενες τέσσερις σεζόν με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Αϊντχόφεν και παράλληλα να σημειώνει ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης.

Η Μπράιτον δεν ανακοίνωσε το ποσό στο οποίο έκλεισε το deal, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο (Guardian) αυτό ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ.

Ο Πρέπερ γεννήθηκε το 1991 (2/9) στο Άρνεμ και ξεκίνησε την καριέρα του από τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης, Φιτέσε. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2015 τον απέκτησε η Αϊντχόφεν.

"Η Premier League είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, οπότε αυτό από μόνο του είναι μεγάλη πρόκληση, για την οποία είμαι έτοιμος", υποστήριξε ο Ολλανδός στις πρώτες του δηλώσεις. Η Μπράιτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (12/8, 19:30) για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

"Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ