PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Τρόμαζα με το πόσο έτρωγαν"

Ρανιέρι: "Τρόμαζα με το πόσο έτρωγαν"
Ρανιέρι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποθέωσε τους παίκτες του στη Λέστερ. Ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε την υπερηφάνειά του για αυτούς, ενώ αποκάλυψε ωραία περιστατικά από την καθημερινότητα στη βρετανική ομάδα.

Η Λέστερ ζει το όνειρο στην Premier League και όλοι αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει έτσι εξαιρετικά ο Κλάουντιο Ρανιέρι και οι ποδοσφαιριστές του. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera", αναφέροντας ενδιαφέροντα πράγματα από την καθημερινότητα των παικτών.

Είπε ο Ιταλός: " Παίζουμε Σάββατο και την Κυριακή ξεκουραζόμαστε. Τη Δευτέρα επιστρέφουμε με χαλαρή προπόνηση, όπως και στην Ιταλία. Την Τρίτη κάνουμε σκληρή προπόνηση, την Τετάρτη απόλυτη ξεκούραση. Την Πέμπτη μια ακόμα δυνατή προπόνηση, την Παρασκευή προετοιμασία για το ματς. Βεβαιώνομαι πως οι παίκτες έχουν τουλάχιστον δύο μέρες ξεκούραση την εβδομάδα πριν από κάθε ματς. Στους παίκτες λέω: «Σας εμπιστεύομαι. Εγώ θα σας εξηγώ μερικές ιδέες γύρω από το ποδόσφαιρο, αρκεί και εσείς να μου δίνετε τα πάντα»".

Ανέφερε γιατί νιώθει υπερήφανος που η ομάδα είναι στην κορυφή: "Έχω παίκτη εδώ στη Λέστερ που έρχεται κάθε πρωί από το Μάντσεστερ. Άλλος από το Λονδίνο. Αλλού αυτό μπορεί να ακουστεί τρελό, αλλά εδώ μπορεί να γίνει. Αυτό είναι που με κάνει υπερήφανο".

Εκείνο που του έκανε εντύπωση τις πρώτες μέρες τη θητεία του στη Λέστερ ήταν η ποσότητα του φαγητού που κατανάλωναν οι ποδοσφαιριστές: " Μερικές φορές καθόμουν με τους παίκτες στο δείπνο και τρόμαζα με την ποσότητα του φαγητού που έτρωγαν. Δεν είχα δει ποτέ ξανά παίκτες τόσο πεινασμένους. Παλιότερα ήμουν έκπληκτος, αλλά τώρα χαμογελάω. Όταν τρέχουν και δουλεύουν τόσο σκληρά, ας τρώνε ό,τι θέλουν. Κανένας τους δεν είναι τεμπέλης".

Ερωτώμενος αν μπορεί η Λέστερ να κατακτήσει τον τίτλο, ο Ρανιέρι είπε: "Δεν ξέρω, αλλά είναι φανταστικό και μόνο που γίνεται αυτή η κουβέντα. Όταν ήρθα εδώ, ο πρόεδρος μου ζήτησε να πάρουμε 24 πόντους μέχρι τα Χριστούγεννα. Εμείς μαζέψαμε 37 ή 39, δεν θυμάμαι πόσους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ